Sony Xperia Neo L представен официално

След като Sony и Ericsson се разделиха доста от потребителите очакваха това да доведе до не малко промени в негативно отношение за продуктите на новата компания.

Още на Mobile World Congress в края на миналия месец обаче, стана ясно, че Sony Mobile ще продължи да радва любителите на Android смартфони с много нови неща и иновативни предложения, продължавайки да подържа добре познатото качество.

Един от продуктите, които предстои да се появи в следващите месеци, за които към момента информацията е доста оскъдна е Sony Xperia Neo L. Неговата модификация MT25i обаче бе обявена вече официално в Китай и това повдига доста завесата около функциите, които ще предложи новия смартфон.

Моделът ще работи с Android 4.0 ICS, за разлика от другите нови модели на Sony, обявени до сега тази година, които ще получат новата операционна система като ъпдейт.

Neo L работи с 4-инчов сензорен екран, чиято разделителна способност е FWVGA или 854 на 480 пиксела. Камерата на модела ще е 5-мегапикселова, но ще има възможност за записване на видео в HD 720p.

Освен това Sony Xperia Neo L ще има и VGA фронтална камера за видео разговори, 512 МВ RAM, 1 GB вградена памет, както и слот за карти microSD, които ще могат да са с капацитет до 32GB. Смартфонът ще работи с Qualcomm MSM8255 процесор на 1 Ghz и ще има батерия с капацитет от 1500 мАч. Моделът е с размери от 121 × 61,1 ×12,2 мм, и тегло-131,5 гр.

Все още не се знае кога той ще бъде представен официално в Европа и кога ще се появи по магазините, но това би трябвало да стане в рамките на второто тримесечие на 2012 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>